Möjligheter precis överallt

september 5, 2008 17:53 by Pörcy

Jag har ständigt nya idéer och lösningar på problem. Ibland njuter jag av att finna själva lösningen och vid andra tillfällen tar jag mig friheten att kontakta företag/organisationer som konkret kan nyttja mina lösningar och idéer – gratis.

Som jag ser på möjligheter är detta något som ständigt svävar ovanför våra huvuden, man behöver bara höja blicken för att se dem; de är små, små pappersflygplan som cirkulerar omkring i luften. När du fångar ett, är det bara att veckla upp pappret och läsa texten som beskriver en ny idé eller lösning.

TED är en organisation som arrangerar seminarier och föreläsningar med personer som har idéer värda att spridas. Besök hemsidan här för att se videos med fantastiska föreläsare.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 27. 2018 13:22